02.22

Tutorial Strong Package

Diposting oleh Agus Sudrajat |


Kusudama Strong Package este un model modular al lui Tomoko Fuse. Este alcatuita din 30 de module, un modul fiind format din 2 piese. De aceea veti avea nevoie pentru realizarea ei de 60 de dreptunghiuri din hartie, cu proportia 1:2, 30 de o culoare, 30 de alta culoare. Recomand pentru inceput sa folositi dreptunghiurile de 4 cm latime si 8 cm lungime. In cartile ei, Tomoko Fuse ne spune ca acest model nu necesita lipici, dar pentru siguranta, eu folosesc cate un pic cand unesc 2 module intre ele.
Asamblarea merge dupa principiul 3 cu 5. Faceti click pe imagini pentru a le mari.


Dupa cum spuneam, pentru a realiza un modul, aveti nevoie de 2 dreptunghiuri, eu in exemplul meu am folosit unul rosu (care va fi parte componenta a stelutei) si unul alb cu imprimeu (care va uni stelutele intre ele).  Impaturirea lor este similara.


Piesa de la steluta se obtine urmand pasi:


Piesa de legatura se obtine asa (@ = intoarceti modelul pe cealalta parte):Asezam cele doua piese una langa alta:


Cele doua piese se imbina in felul urmator:


Un modul este gata:

Mai aveti de facut inca 29 de module:


Cum se imbina doua module intre ele:


Observati in imaginea de mai jos ca exista un buzunar format intre hartia alba si hartia rosie. In acel buzunar va trebui sa introduceti piciorusul rosu exterior de la un alt modul. Pentru siguranta, inainte de a face acest lucru, puneti un pic de lipici pe piciorus.


Asamblarea se face dupa principiul 3 cu 5:
Ultimul modul este cel mai dificil de pus:

Modelul este gata:

0 komentar:

Posting Komentar

Subscribe