06.30

My precious

Diposting oleh Agus Sudrajat |


Va prezint caruselul meu de kusudama. As putea spune ca am aproape un an de cand am inceput sa lucrez la el - de cand am vazut caruselul Adinei. Mi-a placut asa de mult incat mi-am dorit si eu unul. Asa ca m-am pus pe impaturit.
Am ales una din combinatiile mele preferate de culori - mov cu verde. Imi ramasesera destul de multe bucati de hartie de la topiaria cu oriro pe care am terminat-o de asamblat la inceputul lunii martie, asadar am si recliclat un pic.Partea cea mai usoara a fost sa fac kusudamele. Am inceput cu Arijigoku Karu (Ant Lion's Nest) a lui Tomoko Fuse. Aveam in plan sa impaturesc aceasta kusudama de ceva vreme si am zis sa-i dau o sansa acum. Tot pentru prima oara am impaturit si Stella Rhombica (Ekaterina Lukasheva) precum si Caramel Kusudama (Maria Sinayskaya). La aceasta din urma am folosit chiar culorile cu care apare in revista "Creased" issue no. 3: mov cu lila. Am accesorizat aproape toate bilele cu un pic de quilling - floricele dar si simple rotocoale in doua culori. Si apoi m-am oprit.


Ajunsesem la partea mai complicata, si anume cercul de care trebuia sa prind kusudamele. Adina folosise Spiky Star, eu la caruselele mele tot am folosit modelul "Ring" a lui Mette Pederson. "Ring"-ul s-a cam lasat in timp fara sa atarn de el modele atata de grele precum bilele de flori. In timp ce rasuceam hartia pentru coronita de lavanda facuta tot in primavara (si bineinteles, tot mov cu verde) m-am gandit: ce-ar fi sa atarn kusudamele de ea? Dar coronita era cam mica pentru a prinde toate bilele asa ca mi-am propus sa mai impaturesc la un moment dat alta, mai mare, ca sa o folosesc la carusel. Am facut-o in ton cu accesoriile de la kusudama si movul de la lavanda s-a transformat in verdele de la frunzulite.

0 komentar:

Posting Komentar

Subscribe