Revin cu poze de la Atelierul de origami de la Diverta, realizat in cadrul expozitiei ADOR:Spre deosebire de atelierul anterior (tinut de Maci si Criss), la acesta au participat foarte multi copii si foarte putini adulti.
Am avut 3 fetite foarte dragute, care au prins foarte repede miscarile: Ana, Alexia si Alexandra (da, da... triplu A). A mai fost un baietel care a desfacut modelele care erau pe masa de exemplu ca sa vada cum sunt facute si le-a reasamblat, apoi a fost in stare sa reproduca cateva din ele si care a facut un pic si pe profesorul invatand pe Alexia sa faca un catel.

Cel mai placut moment de la acest atelier a fost cand au venit o fata si un baiat (cred ca erau studenti, din pacate nu le-am retinut numele) cu un icosaedru din 3 culori la care au lucrat ei si pe care nu au reusit sa-l inchida astfel incat sa se potriveasca culorile si ne-am straduit sa-l reparam. Intr-un final am reusit.

Din pacate, in Romania exista conceptia gresita cum ca origami este pentru copii si cu toate ca de mai bine de 2 ani incoace forumul de origami arata altceva - si anume ca latura pentru copii din aceasta arta este doar varful aisbergului probabil ca vor trece multi ani pana cand aceasta convingere se va resfrange asupra majoritatii.

0 komentar:

Posting Komentar

Subscribe